Lämpökuvaus

Sähkölaitteistojen lämpökuvaus | Huittinen, Pori, Tampere, Turku, Etelä-Suomi

Lämpökamera mittaa kuvauskohteen pinnasta luonnollisesti lähtevää lämpösäteilyä. Menetelmä mahdollistaa laajojenkin kohteiden nopean ja vaivattoman tutkimisen, minkä seurauksena saadaan kattava ja tarkka raportti kohteen lämpötiloista.

Lämpökuvausta hyödynnetään sähkölaitteiden kunnon tarkkailuun ja korjaustarpeen määrittämiseen. Sen avulla erilaiset vikakohdat selviävät helposti ja nopeasti, huonot liitokset ja epätasapainoinen kurmitus näkyvät lämpökuvassa selkeästi. Lämpökamerakuvausta käytetään esimerkiksi LVIS-laitteiden toiminnan, ilmanvirtausreittien, rakenteiden lämpöteknisen kunnon sekä lämmöneristyskerroksen toimivuuden ja rakenteellisen tiiviyden selvittämiseen.

MP-Sähkötec tekee sähkölaitteistojen lämpökuvauksia teollisuus-, asuinkiinteistö-, liikekiinteistö- ja maatalouskohteissa Huittisten, Porin, Tampereen, Turun sekä muun Etelä-Suomen alueella. Käytössämme on laadukas ja tarkka Fluke-lämpökamera, minkä lisäksi yritykseltämme löytyy tarvittava pätevyys sähkölaitteiston kuvaamiseen (sähkölaitteiston lämpökuvaajan koe LK 1 suoritettu).

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!